Pòster de l'espectacle "Em toca a mi tirar"

Ciutats en Dansa és un projecte de dansa comunitària en què pot participar qualsevol persona, sense exclusió, i que definim com “una experiència humana a través de l’art”. Enguany, a Sabadell, s’emmarca en el projecte Torre-Romeu Batega, que té per objectiu oferir activitats culturals per a aquest barri i que s’estén a la resta de la ciutat gràcies a L’Estruch, Fàbrica de Creació de les arts en viu.

Després de tres mesos d’assajos als barris de Torre-Romeu i la Creu Alta, aquest projecte d’intervenció comunitària es materialitza en l’espectacle “Em toca a mi tirar”. Presentem la dansa fruit de la trobada de persones de diferents edats i de músics de la ciutat que han volgut col·laborar en el projecte. La proposta escènica es juga com un joc d’atzar. L’imprevisible treu el cap entre el que és esperat, el fet desitjat o planejat… i entre les poques opcions que ens queden: tirar, potser endavant! 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *