Fa un any i mig la pandèmia de la COVID-19 va fer impossible l’exposició que havia de commemorar els 10 anys del projecte “Dansa per a tothom”. Tot i les dificultats viscudes no hem renunciat a fer realitat el projecte, que ara presentem en un format reduït però ple d’emoció. Per això ens alegra tant que l’exposició “Dansa per a tothom: un recorregut vital” finalment s’hagi inaugurat el 5 de juliol de 2021 a la Casa de Cultura El Mallol de Sant Hipòlit de Voltregà.

Amb aquest exposició volem donar a conèixer i compartir una experiència creativa comunitària que al mateix temps suposa una experiència emocional per als participants. Gràcies a la fotografia, mostrem com la pròpia vivència de la dansa ens pot commoure i transformar. Aquest recorregut també vol ser una invitació a les persones que visiteu l’exposició a participar en projectes com el nostre o similars.

Fins al 22 de juliol (de dilluns a divendres de 17 a 19 h) podeu visitar-la a Sant Hipòlit de Voltregà. Esperem que el recorregut posterior serà llarg, aviat comunicarem quin serà el proper centre on podrem veure les fotografies d’AGfotografia, Jordi Bon, Carlos Casado, Antonio Cortés, Gerardo Gaal, Becho Knubovetz, Latintadetusojos, Isra López, Toni Payan, Paco Peñaranda, Tristán Pérez Martín, Alfons Sánchez, José Rodríguez i David Ruano, entre d’altres.

El nostre agraïment a tots els fotògrafs. Esperem més que mai que aviat ens puguem retrobar a l’escenari!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *